Folkemødets Dialogpris 2021
Stem nu på din favorit!

Folkemødets Dialogpris 2021

Redaktionel dato: 2. juni 2021

Fem politikere er nominerede til Folkemødets Dialogpris 2021. Frem til lørdag den 19. juni kan alle være med til at bestemme, om det er Mona Juul, Stinus Lindgreen, Tommy Ahlers, Hans Stavnsager eller Aaja Chemnitz Larsen, der skal have prisen i år.

Dialogprisen gives som hæder til en politiker, der forstår samtalens kunst - en der ikke bare taler, men taler med. Den har været uddelt siden 2013, og den uddeles lørdag den 19. juni på Folkemødets hovedscene.

Målet med dialogprisen er et fremhæve den gode konstruktive politiske debat, hvor både politikere og vælgere gennem samtale og udveksling af viden og idéer bliver klogere.

Dialogprisen er skabt af Foreningen Folkemødet, Lead Agency, Dansk Folkeoplysnings Samråd og Dansk Ungdomsfællesråd (DUF).

En jury har udpeget de fem politikere, som de mener gør sig fortjent til at modtage prisen. Juryen består af Vibe Klarup, formand for Foreningen Folkemødet, Chris Preuss, formand for DUF, Søren Kaster, direktør i Lead og Per Paludan Hansen, formand for DFS.

Stem på din favorit!

Alle kan stemme frem til lørdag den 19. juni kl. 16.00.

Blandt dem, der stemmer, trækkes lod om et ophold på Griffen Spa Hotel, 2 overnatninger for 2 personer i et dobbeltværelse med havudsigt og morgenmad.

De fem nominerede

De fem nominerede