Bæredygtighedsnetværk
Faglige fora og netværk i DFS

Bæredygtighedsnetværk

Redaktionel dato: 8. april 2020

DFS’s bæredygtighedsnetværk er et netværk for medlemsorganisationer, hvor vi arbejder for en stærk fælles forståelse for bæredygtig folkeoplysning og udvikling af bæredygtighed i de folkeoplysende aktiviteter.

Indhold på møderne

Netværket er et arbejdende netværk, hvor alle bidrager til mødernes indhold.

På hvert møde forsøger vi at blive klogere på bæredygtighed, lære fra hinanden og forskellige oplægsholdere, som bidrager med ekspertviden.

 

Bæredygtighedsnetværkets form og indhold i 2021 er pt. under udarbejdelse.

 

Om netværket

Formål

Netværket iværksættes ifm. DFS’ 2020-strategi. Vi samler vores medlemsorganisationer for at inspirere til udvikling og fokus på bæredygtighed, facilitere vidensdeling, erfaringsudveksling og sparring samt bidrage til opnåelsen af udvalgte strategiske Verdensmål. Og for i øvrigt at arbejde med bæredygtighedsinitiativer i folkeoplysningen.

Hvem deltager?

Medarbejdere i DFS' medlems- og partnerorganisationer, som har interesse i feltet, eller arbejder med bæredygtige initiativer eller projekter. Som udgangspunkt kan én person pr. organisation deltage.

Mødeaktivitet

Vi planlægger pt. møderne i 2021. På hvert møde vil vi blive klogere på bæredygtighed ved at lære fra hinanden og forskellige oplægsholdere, som bidrager med ekspertviden.

Pris

Det er gratis at deltage i netværket. Tilmelding til netværket skal på mail ved at skrive til Udviklingskonsulent, Natacha Holst. Når du tilmelder dig, skal du skrive navn, organisation og meget gerne hvad du arbejder med i forhold til bæredygtighed.

Vil du vide mere om netværket eller har du konkrete idéer til aktiviteter?

Natacha Holst Hansen
Kontakt

Natacha Holst Hansen

Udviklingskonsulent

Hovedopgaver: Puljer, bæredygtighedsnetværk, udvikling og analyse, samt økonomi og IT

Email: nah@dfs.dk

Telefon: 33260378

Stine Hohwü-Christensen
Kontakt

Stine Hohwü-Christensen

Udviklingskonsulent

Hovedopgaver: Udvikling indenfor læring og kompetencer samt bæredygtighed

Email: shc@dfs.dk

Telefon: 33260376