DFS søger administrativ medarbejder

DFS søger administrativ medarbejder

Redaktionel dato: 11. marts 2021

Vi drukner i administrative opgaver! Derfor har vi brug for dig, der har det med administrative opgaver som en blæksprutte på de syv verdenshave.


Dine arbejdsopgaver

Du kommer til at stå for en vifte af opgaver indenfor bogholderi, økonomi/regnskab, administration af abonnementer og almen planlægning, bl.a.:

  • Håndtering af fakturaer og andre bogholderiopgaver samt årsregnskab
  • Administrative opgaver ifm. nyansættelser, herunder at sørge for IT-oprettelser og udstyr.
  • Være tovholder på planlægning af receptioner, julefrokoster, personaledage, medlemskonferencer, årsmøde, mm.
  • Administrative opgaver i relation til vores puljer, hvor vi hvert år uddeler fondsmidler til vores medlemmer.

Hvem er du?

Du er glad, smilende, moden af natur og indstillet på at være del af et lille sekretariat med højt til loftet og plads til nytænkning og kreativitet. Du er systematiker om en hals – det er vigtigt, at du har styr på detaljerne, når vi andre har lidt travlt. Din opgaveløsning er præget af kvalitet og frihed under ansvar – du er ikke bange for at tage fat, men heller ikke for at spørge, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Hvad kan du?

  • Du har grundig erfaring med Excel, bogholderi, regnskab og fakturering.
  • Det ligger helt naturligt for dig at gribe knoglen og få ordnet det, der ikke lige fungerer. Du har et godt indblik i mail- og kalendersystemer (vi bruger Outlook), og du er vant til at skrive formelle henvendelser til samarbejdspartnere, medlemmer, mm.
  • Du er god til at planlægge og koordinere, herunder også at holde styr på frister.
  • Du kan bevare overblikket og holde hovedet koldt, når det går stærkt.

Hvem er vi?

Dansk Folkeoplysnings Samråd er paraplyorganisation for 35 folkeoplysende foreninger i Danmark. Vi arbejder for at varetage folkeoplysningens interesser og vilkår i det danske samfund. Vores arbejde er både præget af tæt medlemskontakt og strategisk, politisk arbejde. Vi er et lille sekretariat på et par håndfulde ansatte, og vi har til huse på Nytorv midt i København. Læs mere om os på www.dfs.dk

Vilkår og ansøgning

Vi tilbyder en ansættelse fra 1. maj 2021 eller hurtigst derefter på 30 timer om ugen med favorable pensions- og ferievilkår. Løn efter kvalifikationer. Vi arbejder ud fra en bæredygtighedsoptik i alle henseender. Derfor opfordrer vi også alle til at søge – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Send den til os inkl. CV via ”Søg jobbet online” senest søndag d. 4. april.

Vi afholder samtaler i uge 15.