Hils på Ina
Ansatte i DFS

Hils på Ina

Redaktionel dato: 22. juni 2022

Hej, jeg hedder Ina. Jeg arbejder som studentermedarbejder i Dansk Folkeoplysnings Samråd, DFS.

Her er jeg tilknyttet DFS’ kommunikationsafdeling, hvor jeg skriver artikler til vores hjemmeside og nyhedsbrev. 

I mine øjne spiller folkeoplysningen en afgørende rolle i en tid præget af politisk polarisering og globale kriser. Jeg tror på, at de demokratiske og oplysende fællesskaber kan være drivkraften til at skabe den bæredygtige handling, som vi har så meget brug for. Og netop derfor er det meningsfuldt for mig at styrke folkeoplysningen som medarbejder i DFS.

Senest har jeg brugt meget af min tid på at forberede DFS’ aktiviteter på Folkemødet på Bornholm sammen med mine kollegaer. Det var super spændende og oplysende at være med i DFS’ telt – som traditionen tro husede en lang række debatter og aktiviteter i folkeoplysningens navn.

Når jeg ikke arbejder i DFS, studerer jeg antropologi på Københavns Universitet. Her bliver jeg hver dag klogere på mennesker og den verden, som vi deler. I min fritid er jeg også yogalærer for en masse skønne ”yogier” i og omkring København. 

Har du en idé til, hvordan DFS kan skabe endnu mere synlighed omkring de folkeoplysende fællesskaber? Så skriv eller ring til mig på ina@dfs.dk / 3326 0375.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!