Hils på Mathilde
Ansatte i DFS

Hils på Mathilde

Redaktionel dato: 13. februar 2023

Jeg hedder Mathilde, og jeg arbejder som studentermedarbejder i DFS.

Jeg er en del af kommunikationsteamet hos DFS, hvor vi beskæftiger os med kommunikation og oplysning til alle DFS’ medlemmer. Her er vi både opmærksomme på, hvad der rør på sig i verden uden for folkeoplysningen, men bestemt også på alle de fede initiativer, events og tiltag som vores medlemsorganisationer selv stabler på benene.

Mine store interesser er politik og kommunikation, og hvordan de to ting påvirker hinanden i en evig foranderlig verden. De interesser afspejles i, at jeg læser en kandidat i Politisk Kommunikation og Ledelse på CBS, hvor jeg er ved at skrive speciale. 

Når jeg ikke sidder ved mit skrivebord hos DFS eller med snuden i bøgerne på mit studie, kan du finde mig rende rundt med opsat hår og harpiks på fingrene i en håndboldhal. Jeg har spillet håndbold hele mit liv, og foreningslivet er derfor en forankret del af min egen dannelse.

Det er fantastisk at se, hvordan mennesker med helt forskellige baggrunde kan mødes og finde et unikt fællesskab i foreningslivet og i folkeoplysningen. Det er en opgave, jeg synes er meget betydningsfuld og som er vigtig, at vi løfter hos DFS.