Ambassadører i grøn omstilling
Fyraftensseminar

Ambassadører i grøn omstilling

Arrangementsdato: 23. november 2022

Grønne ambassadører understøtter den folkelige deltagelse i grøn omstilling i boligområder og lokalsamfund. På et fyraftensseminar fortæller Fora Hvidovre, hvordan de uddanner beboere til opgaven.

”Vil du blive klogere på, hvordan vi kan understøtte den folkelige deltagelse i den grønne omstilling i almene boligområder samt andre lokalsamfund? Og vil du blive klogere på brugen af ambassadører og potentialet i grønne fællesskaber? Så kom med til fyraftensseminar.”

Sådan skriver Fora Hvidovre i deres invitation til seminaret.

Fra Fora Hvidovres kursus for grønne ambassadører i Avedøre.

Fra Fora Hvidovres kursus for grønne ambassadører i Avedøre.

Programmet

På seminaret præsenterer Fora Hvidovre sine erfaringer med at uddanne beboere i Avedøre Green City til grønne ambassadører, der kan gå foran i den grønne omstilling helt lokalt.

Ambassadøruddannelsen et bud på, hvordan udviklingen af bæredygtige handlekompetencer og understøttelsen af grønne fællesskaber kan fremme den folkelige deltagelse i den grønne omstilling. Og ikke mindst. hvilken rolle folkeoplysningen kan spille i dette arbejde.

På seminaret fortæller projektleder fra Miljøpunkt Amager, Hodan Osman også om deres erfaringer med miljøambassadører på Amager.

Seminaret slutter med diskussion og erfaringsudveksling indenfor mobilisering af deltagerne, udvikling af grønne handlekompetencer samt forankring og finansiering på tværs af lokalet.

Projekt Grønne Omstillingsagenter er støttet af Kulturministeriets Udviklingspulje til Lokal Folkeoplysning.

Praktisk info

Tid: Onsdag den 23. november 2022 kl. 15.00-16.30

Sted: Kantinen, Højskolernes Hus på Nytorv 7, 1450 København K.

Tilmeldingsfrist: Søndag den 20. november

Tilmelding: Til Lise Holm-Rasmussen på lisehr@handleRUM.dk