DFS holder årsmøde og repræsentantskabsmøde

DFS holder årsmøde og repræsentantskabsmøde

Arrangementsdato: 20. april 2022

Årsmødet diskuterer, hvordan vi sikrer et bæredygtigt demokrati i en digital tidsalder. Og hvilken rolle folkeoplysningen spiller. Umiddelbart efter er der repræsentantskabsmøde.

Hvad mener Facebook selv om techgiganternes ansvar for den demokratiske samtale? Det kan du høre direkte fra hestens mund, når Martin Ruby, der er politisk chef for Facebook i Norden og Benelux-landene taler på Årsmødet, som finder sted den 20 april.

Mere kritiske vinkler kan vi sikkert forvente fra de to andre oplægsholdere. Ulrik Haagerup fra Constructive Institute. Hans oplæg handler om incitamentsstrukturen i den offentlige samtale, og hvordan vi skaber incitamenter til en konstruktiv samtale?

Endelig taler Jakob Sørensen fra Mandag Morgen om demokratiets vilkår i en digital virkelighed. Han præsenterer Algoritmer, Data og Demokrati-projektet. DFS er partner i ADD-projektet

Efter Årsmødet holder DFS repræsentantskabsmøde. Her fremlægger bestyrelsen sin beretning og regnskabet, og fem af bestyrelsesmedlemmerne er på valg. Der er stadig åbent for at stille forslag til repræsentantskabsmødet.

Tilmelding

 

Her kan du vælge at tilmelde dig Årsmødet, frokost og og/eller repræsentantskabsmødet.