Folkemøde Bornholm i Vartov, København

Folkemøde Bornholm i Vartov, København

Arrangementsdato: 17. juni 2021

Der er ikke mange, der kan tage til Allinge og deltage i Folkemødet i år. Til gengæld bliver der mulighed for få lidt folkemødedebat og stemning i Vartov i København.

Vi kan ikke invitere på besøg i Folkeoplysningens Telt i Allinge, sådan som vi har gjort det fra 2012 til 2019. Samme situation står Grundtvigsk Forum, Grænseforeningen og Folk & Sikkerhed i. Derfor er de fire organisationer gået sammen om et lille folkemøde i Vartov i København.

Her kan deltagerne overvære nogle af de talks og debatter, som normalt foregår i vores telte i Allinge. Og DFS’ medlemsorganisationer kan præsentere de events, de ellers ville have arrangeret på Bornholm. Mere end 20 events og over 20 folkeoplysende foreninger indgår i programmet.

Folkemøde Bornholm i Vartov gennemføres i samarbejde med Folkemøde Bornholm.

Det sker alt sammen torsdag den 17. juni fra klokken 9 til 22. Størstedelen af arrangementer streames også på Folkemødets digitale platform.

Praktisk og program

Det er gratis at deltage i Folkemødet Bornholm Vartov.

På grund af corona-restriktioner er der begrænset antal pladser. For at være sikker på at få adgang, kan du hente en billet til arrangementet Det er også muligt at deltage uden forudbestilt billet.

Alle gæster til Folkemødet i Vartov vil blive bedt om at fremvise et gyldigt coronapas.