Gratis konference: Få inspiration til digitalisering af frivilligt arbejde

Gratis konference: Få inspiration til digitalisering af frivilligt arbejde

Arrangementsdato: 3. juni 2024

Forskningsprojektet EMOVE holder afslutningskonference under overskrift ”Digitalisering af frivilligt arbejde. Hvordan? Hvorfor? For hvem?”.

Du får mulighed for at høre om nøgleindsigterne fra projektet og bliver inviteret med i samtalen om civilsamfundsorganisationers arbejde med at rekruttere, engagere og matche frivillige i velfærdssamarbejdet.

EMOVE-projektet handler om udfordringer og muligheder for at bevare ”the human touch” i et IT-system, der samtidig forenkler og effektiviserer organisationers arbejdsprocesser.

Forskningsprojektet EMOVE er finansieret af Innovationsfonden og er lavet som et samarbejde mellem forskere fra Aalborg Universitet, Teknoantropologisk Laboratorium (TANTlab), og Københavns Universitet, Copenhagen Centre for Health Research in the Humanities (CoRe), og IT-virksomheden Kople.

Programmet byder på keynote-talen ”Sammen om velfærd – om tværsektorielt samarbejde mellem det offentlige og civilsamfundet”, præsentation af projektets vigtigste resultater og paneldebat.

Praktisk

Tid: den 3. juni 2024 kl. 14.30-16.30

Sted: Københavns Universitet, Søndre Campus i lokale 15A.0.13