Træning i deltagelsesfacilitering
Kursustilbud

Træning i deltagelsesfacilitering

Arrangementsdato: 16. januar 2023

We Do Democracy inviterer til træningsforløb, hvor du kan lære at facilitere deltagerinvolvering og demokratiske forandringsprocesser. Rabat til DFS-medlemmer.

Foto: We Do Democracy

Foto: We Do Democracy

2023 bliver startskuddet for We Do Democracy’s allerførste træningsforløb i deltagelsesfacilitering. Forløbet strækker sig over to moduler, hvor du lærer at designe og facilitere demokratiske forandringsprocesser. Forløbet er fordelt over to moduler og har opstart i januar 2023.

Forløbet henvender sig til alt fra leder, konsulent eller embedsmand til politisk beslutningstager – fra det offentlige, private eller civilsamfundet. Det henvender sig til dig, som har brug for at skabe forandringer for at løse de enorme udfordringer, vi står overfor i dag.

Gennem træningsforløbet vil du blive klædt på til at planlægge, tilrettelægge og gennemføre alt fra mindre møder til større seminarer og workshops gennem en nyttig værktøjskasse med redskaber, metoder og greb. Det sker gennem en kombination af oplæg, øvelser, teori, praksis og feedback. Under forløbet vil der være plads til forskellige læringsstile og du vil få mulighed for, at afprøve det du har lært i egen kontekst.

Efter forløbet kan du...

  • Designe deltagelsesstrategier og -processer
  • Navigere i moderne og deltagelsesdrevne demokratifelter
  • Afdække og forventningsafstemme deltagelses- og procesbehov
  • Tydeliggøre fælles forståelse for formål, leverancer og succeskriterier
  • Designe proces-flows, der sikrer sammenhæng, og at målet nås
  • Målrette gruppers kollektive intelligens og produktivitet, samt hjælpe med at holde fokus på opgaven

Forløbet strækker sig over to moduler i 2023: Det første modul med overskriften Deltagelsesdesign bliver afholdt mandag d. 16. januar og tirsdag d. 17. januar. Andet modul med overskriften Facilitering af deltagelse i praksis bliver afholdt tirsdag d. 7. marts og onsdag d. 8. marts.

Begge moduler finder sted hos Demokrati Garage i København NV. Zakia Elvang har udviklet forløbet, og vil være er den primære underviser.

Som noget særligt for DFS’ medlemmer, har du mulighed for at gøre brug af på 10% rabat ved tilmelding. Skriv medlemDFS i kommentaren ved tilmelding og derefter vil rabatten blive fratrukket.

Praktisk

Tid: 

Første modul: 16. + 17. januar 2023 – Facilitatoren som designer af processer

Andet modul: 7. + 8. marts 2023 – Facilitatoren på gulvet

Sted: Demokrati Garage, Rentemestervej 57, København NV

Pris: 8000 kr. ex moms – Første og andet modul

Særtilbud: Få 10% som medlem af DFS: Skriv medlemDFS i kommentaren ved tilmelding og derefter vil 10%-rabatten blive fratrukket.