Webinar: Demokrati og matematikundervisning

Webinar: Demokrati og matematikundervisning

Arrangementsdato: 3. februar 2021

Vil du have indsigt i, hvordan demokrati kan integreres i matematikundervisning? Lena Lindenskov vil fortælle om, hvordan undervisning i matematik kan understøtte demokratisk deltagelse og demokratiske beslutninger.


Undervisning med matematik kan både styrke autoritære tendenser og understøtte demokratisk deltagelse og demokratiske beslutninger. Dette vil Lena Lindenskov fortælle om i lyset af hvorfor, hvad, hvordan og for hvem, der er matematikundervisning for voksne.

Webinaret henvender sig til undervisere, forskere og ledere inden for voksenuddannelser.

Dette er det første af tre webinarer i serien om matematik og voksenlæring, som vil blive arrangeret i løbet af foråret 2021.

Webinaret knytter sig til konferencen om voksens matematiklæring, som vil blive afholdt foråret 2022 og har til hensigt ”at varme op” til aktuelle temaer under konferencen: Forskning og kvalitet i voksnes matematiklæring. Digitalisering og matematik. Sprog og matematik. Matematik i arbejdslivet.

Webinaret arrangeres i et samarbejde mellem Nordisk Netværk for Voksnes Læring (NVL), Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU), Vuxenutbildning i Samverkan (ViS) og Børne- og Undervisningsministeriet.

Info

Webinaret finder sted onsdag den 3. februar 2021 kl. 14.00-14.45 (CET)