Webinar: Styrk din lokale interessevaretagelse

Webinar: Styrk din lokale interessevaretagelse

Arrangementsdato: 21. september 2021

Kommunikationsrådgiver Maria Steno fortæller, hvordan vi kan bruge kommunevalget til at få indflydelse på lokalpolitikerne.

Kommunalvalget den 16. november nærmer sig, og det er tid til, at folkeoplysende foreninger og skoler sætter gang i den lokale interessevaretagelse.

Men hvordan gør I det bedst? Hvilke mærkesager skal I vælge, og hvordan kommer I i dialog med politikerne? Det er vigtige overvejelser, hvis I ønsker at øge jeres indflydelse på udviklingen af folkeoplysningen i jeres kommune.

I kan få svar på disse spørgsmål på dette DFS-webinar, når kommunikationsrådgiver Maria Steno deler ud af sin viden om lokal interessevaretagelse. Anledningen er det kommende kommunalvalg, men Marias gode råd og viden kan også bruges på den anden side af valget

Webinaret vil bestå af både oplæg og debatter i mindre breakout-rooms.

Kommunikationsrådgiver Maria Steno - foran Rudersdals Rådhus.

Kommunikationsrådgiver Maria Steno - foran Rudersdals Rådhus.

Oplægsholderen

Maria Steno er en af forfatterne bag bogen ’Lokal Lobbyisme’. Hun har siddet i Kommunalbestyrelsen i Birkerød Kommune og siden Rudersdals Kommune i 20 år. Hun er tidligere direktør i et kommunikationsbureau og arbejder i dag som selvstændig kommunikationsrådgiver.

Målgruppe

Webinaret er til dig, der arbejder eller er frivillig i en lokal folkeoplysende skole/forening, og som ønsker at blive klogere på, hvordan man kommer i gang med lokal interessevaretagelse. Webinaret henvender sig også til konsulenter i DFS’ medlemsorganisationer.

Praktisk

Tid: Tirsdag den 21. september kl. 10-12

Pris: Det er gratis at deltage, men du skal være tilknyttet DFS for at kunne deltage - fx ved at tilhøre en lokalafdeling hos en af DFS' medlemmer.