Det årlige Kulturmøde Mors bliver til tre

Det årlige Kulturmøde Mors bliver til tre

Redaktionel dato: 5. maj 2020

Med 30.000 gæster er Kulturmøde Mors et af de august arrangementer, som ikke kan gennemføre efter planen. I stedet inviteres til tre kulturmøder, to digitale og et fysisk til efteråret.

Det årlige Kulturmøde Mors bliver til tre

Foto: Per Bille

Fra den 20.-22. august skulle Kulturmøde Mors have fundet sted for ottende gang. Det kommer det sådan set også til at gøre, men allerførst bliver årets kulturmøde åbnet med en online konference om fremtidens kunst- og kulturliv.
Den 20.-22. august foregår ande n del af kulturmøde i form podcasts, live-debatter, kunstøjeblikke og samtaler om kunst og kultur og meget mere. Her samarbejder man foreløbig med Blandt samarbejdspartnere kan nævnes ARoS, Kunsten og Utzon Center, Kulturmonitor, Dansk Magisterforening, Dansk Kulturinstitut, Arkitektforeningen og DR.
Endelig gennemfører arrangørerne et fysisk kulturmøde engang i efteråret. Datoen vil afhænge, hvorår myndighederne tillader den slags arrangementer. På hjemmesiden lover Kulturmøde Mors en perlerække af intime, sanselige og fællesskabende kulturarrangementer på Mors, hvor vi igen bringer kunsten helt tæt på.

Ideer efterlyses
Programmet for alle tre dele af programmet tilrettelægges af Kulturmødets redaktion. Har du ideer til indhold eller formater, er du velkommen til at kontakte redaktionen på info@kulturmodet.dk

Følg med i fastlæggelse af datoer og offentliggørelsen af programmet