Vil du være med i Danmark fortæller

Vil du være med i Danmark fortæller

Redaktionel dato: 29. maj 2020
Vil du være med i Danmark fortæller
  • BLIV EN MESTERFORTÆLLER OG EN GOD SAMTALEPARTNER
  • DEL DINE FORTÆLLINGER MED ANDRE MENNESKER I EN CORONA-TID
  • MØD NYE MENNESKER GENNEM FORTÆLLEFÆLLESSKABER
  • HOLD FORTÆLLETRADITIONEN I LIVE I EN NY VIRKELIGHED

 

Fortællinger og gode historier binder mennesker sammen på tværs af generationer i en tid, hvor mange aktiviteter er aflyste, og vores fysiske samvær er begrænset.

Derfor inviterer Dansk Folkeoplysnings Samråd nu til et fortællefællesskab, hvor vi kan dele fortællinger med hinanden.

 

Vil du være med?

Det foregår på den måde, at ca. 25 mennesker mødes virtuelt via Zoom. Efter en kort introduktion til dagens emne, deles deltagerne ud i mindre grupper, hvor en fortællevært vil facilitere samtalen og give gode råd til, hvordan du fortæller din historie – og hvordan du lytter til andres!

Fortællingerne kan f.eks. handle om afgørende øjeblikke i dit liv; mennesker, der har haft betydning for dit liv eller øjeblikke, hvor du har følt dig særlig modig.

Det foregår kl. 16.30-18 på følgende torsdage: 4. juni; 11. juni; 18. juni; 25. juni og 2. juli.

Det kræver blot, at du har adgang til en computer/tablet med kamera og lyd. Du skal helst kunne være med alle gange, men er der en enkelt gang, du ikke kan deltage, går det nok.

Du melder dig til ved at skrive en mail til Veronika Ahrensbøll Schultz på vas@dfs.dk

 

Da fortællefællesskabet er et pilotprojekt til en større udrulning af fysiske fællesskaber, vil vi indsamle erfaringerne til brug for senere kampagner. Derfor vil vi bruge nogle af fortællingerne fra disse første fem møder til at reklamere for den næste fase. Men du vil altid kunne frasige dig at din deltagelse eller din historie deles udenfor fortællefællesskabets virtuelle rum.