DFS-årsmøde om den bæredygtige stat

DFS-årsmøde om den bæredygtige stat

Arrangementsdato: 1. september 2021

DFS inviterer til årsmøde om den bæredygtige stat. Forfatteren Anders Blok diskuterer sin bog med fem folketingsmedlemmer. Bagefter er der repræsentantskabsmøde og jubilæumsfejring.

Fra Årsmødet i 2020.

Fra Årsmødet i 2020.

Den 1. september afholder DFS sit udskudte årsmøde og repræsentantskabsmøde.

Sammen med Rasmus Willig har Anders Blok skrevet bogen ”Den bæredygtige stat”, som han præsenterer på mødet. Bogen argumenterer de for, at både velfærds- og konkurrencestaten har vist sig utilstrækkelige i forhold til klima- og biodiversitetskriserne.

Der er i stedet behov for en omfattende kollektiv proces, som griber ind i både stat, marked og civilsamfund, og som i sidste ende må munde ud i en helt ny statsform: den bæredygtige stat.

Det diskuterer Anders Blok med fem folketingsmedlemmer:

  • Charlotte Broman (SF)
  • Marianne Jelved (RV)
  • Kasper Sand Kjær (S)
  • Birgitte Bergman (K)
  • Kim Valentin (V)

Årsmødet varer fra 9.30 til 12. Efter frokosten er der repræsentantskabsmøde, der blandt andet skal diskutere beretning og et omfattende sæt vedtægtsændringer. Der er også valgt til fire bestyrelsesposter.

Som afslutning på dagen fejrer vi DFS’ 80 års fødselsdag med champagne og en lille optræden.

Alle er velkomne til alle tre dele af arrangementet.

Info og tilmelding

Tid: 1. september 2021 kl. 9.30-18

Sted: Villa Copenhagen, Tietgensgade 35-39, 1704 Kbh. V

Tilmelding kan ske til hver af de tre dele af arrangementet via linket nedenfor. Som gæst skal du blot sætte x ved ’nej’ til spørgsmålet om du deltager som delegeret. Delegerede får invitation via deres medlemsorganisation.