Hils på Stine

Hils på Stine

Redaktionel dato: 8. juni 2021

Hej! Jeg hedder Stine. Jeg er 42 år. Hver dag cykler jeg afsted i fuld fart fra Albertslund til København på vej til arbejde.

Det er ikke altid, at det går lige stærkt. Men til gengæld er det virkelig dejligt, at ingen taler til mig undervejs. Med tre meget friske og dejlige unger i huset skal man forholde sig til virkelig mange spørgsmål i løbet af en dag = )

Når jeg endelig når til København og stiller cyklen, så starter min dag som udviklingskonsulent i Dansk Folkeoplysnings Samråd, DFS.

Her sidder jeg i vores afdeling for politik og udvikling, hvor jeg arbejder for at fremme DFS’ medlemmers interesser over for politikerne og embedsmændene. Og så er jeg også ansvarlig for DFS’ indsats frem mod kommunalvalget og DFS’ netværk for mindre organisationer.

Jeg bliver glad ved tanken om, at jeg er med til at skabe de bedst mulige vilkår for amatørorkestre, folkeuniversiteter, daghøjskoler og alle de andre meningsfulde folkeoplysende fællesskaber, der findes i hele landet.

Tag fat i mig på 2678 4900 eller shc@dfs.dk, hvis du har idéer til, hvordan DFS kan gøre folkeoplysningen endnu bedre. Eller tag fat i mig, hvis du har spørgsmål til DFS’ indsats frem mod kommunalvalget eller DFS’ netværk for mindre organisationer.

Jeg håber at høre fra dig!