Hils på Ulrik
Ansatte i DFS

Hils på Ulrik

Redaktionel dato: 12. juni 2023

”Hej! Jeg hedder Ulrik. Jeg er 51 år og bor sammen med min kone Tove og Luna, vores hvide labradoodle. Vi har også fire børn, hvor de fleste godt nok er flyttet hjemmefra.

I min fritid er jeg ivrig lystfisker. Jeg elsker at stå tidligt op og se naturen vågne, mens jeg forsøger at fange en ørred. Jeg har selvfølgelig læst Hemingways ”Den gamle og havet”. Den sætter livet lidt i perspektiv. Lidt som modvægt til friluftslivet, så er jeg også fast inventar i Parken, når FC København spiller fodbold.

Når jeg ikke roder med fiskestangen eller fodbolden, arbejder jeg som sekretariatschef i Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS). Her repræsenterer vi 38 landsdækkende folkeoplysende organisationer, der har kontakt til ca. 1,6 mio. deltagere årligt over hele landet.

Det er et meningsfuldt job. Folkeoplysningen har nemlig nogle af de svar, som kan løse tidens kriser. Om det er klimakrisen, de unges trivselskrise, eller de mange som hverken er i uddannelse eller arbejde. Her rummer de folkeoplysende skoler og foreningers fokus på livsduelighed, lyst til læring, dannelse og fællesskab et stort potentiale.
 
Men det kræver, at vi får øget den folkelige og politiske opbakning til folkeoplysningen. Det glæder jeg mig til at arbejde for sammen med DFS’ bestyrelse, medlemmer og samarbejdspartnere. 
  
Tag fat i mig på 2071 8030 eller uk@dfs.dk, hvis I ønsker at gøre en forskel for samfundet og det enkelte menneske sammen med DFS.

Jeg håber at høre fra jer!”