Ledig kontorplads på Vartov

Ledig kontorplads på Vartov

Redaktionel dato: 21. februar 2020

Kunne du/I tænke jer at have en kontorplads på Vartov, der ligger lige i hjertet af København få minutters gang fra Metrostation Rådhuspladsen?

Ledig kontorplads på Vartov

Kulturelle Samråd i Danmark har et ca. 30 kvm. stort kontor, som vi gerne vil dele med en anden organisation eller person.Vi har én ansat på kontoret, og der er plads til yderligere en. Delingen kan foregå på flere måder. Enten kan vi være til stede på samme tid - dele kontoret op ved hjælp af reoler. Eler også kan vi på skift arbejde hjemmefra.

Der er derudover plads til, at man – efter aftale – kan afholde møder med 5 - 6 personer, ligesom der er mulighed for at leje sig ind i større mødelokaler. Man har også mulighed for at tilmelde sig den fælles kopimaskine/printer, og der er fælleskøkken for 4 kontorer på gangen.

Mange folkeoplysende foreninger har kontor på vartov, og vi har et eksemplarisk samarbejde og sammenhold lejerne imellem med flere fællesarrangementer om året.

Ring og hør nærmere hos sekretariatsleder Bente von Schindel på tlf. 53 63 13 26 eller send en mail til bs@kulturellesamraad.dk.