Medieabonnementer
Medlemsfordel

Medieabonnementer

Redaktionel dato: 15. april 2020

DFS tilbyder medlemsorganisationerne mulighed for at være med i fælles abonnementer, aktuelt på medie-overvågning via InfoMedia og på nyhedsbureauet Altinget.

Infomedia

Medie-overvågning

InfoMedia er en database over aviser, tidsskrifter og hjemmesider. For de store landsdækkende aviser går databasen over 25 år tilbage.

Med et InfoMedia abonnement kan man søge overalt i databasen. InfoMedia kan bruges til den daglige overvågning af, om medierne omtaler jeres organisation eller behandler emner, der er relevante for jeres organisation. Men det kan også bruges, når I vil søge - også tilbage i tiden - på omtale af bestemte personer, sager eller emner.

DFS har abonnement på InfoMedia. Medlems- og partnerskabsorganisationer har mulighed for at koble sig på DFS' abonnement. Fordelene i forhold til eget abonnement er først og fremmest, at medabonnenterne undgår at skulle betale for et minimumsforbrug, som overstiger behovet for mange.

Medlemsorganisationer kan blive koblet på abonnementet løbende.

Altinget

Politiske nyheder

Altinget er et politisk nyhedsbureau, der producerer en hjemmeside og udsender nyhedsbreve opdelt på forskellige temaer.

DFS og en gruppe medlemsorganisationer har sammen tegnet abonnement på disse temaer: politik, uddannelse, kultur, civilsamfund, arbejdsmarked og EU. Hver organisation kan vælge sig på de temaer, de ønsker.

Medlemsorganisationer kan blive koblet på abonnementet i forbindelse med den årlige forlængelse i oktober.