Vinstue-debat om frivillighed og velfærd

Vinstue-debat om frivillighed og velfærd

Redaktionel dato: 28. maj 2020

NU MED FULDT PANEL! Skal frivillige og foreninger overtage flere og flere stat og kommunes velfærdsopgaver? Det sætter DFS til debat på Toga Vinstue den 12. juni.

Vinstue-debat om frivillighed og velfærd

Mødeleder Valdemar Pustelnik foran Toga Vinstue.

Fra torsdag den 11. juni til søndag den 14. juni skulle hele DFS’ sekretariat og en stor del af vores medlemsorganisationer have været til Folkemøde på Bornholm. Det blev så ikke til noget. I stedet flytter vi nogle af debatterne til København.

Vi samler et panel, som vil kaste et blik på forholdet mellem civilsamfundets opgaver og vores velfærdsstat. Skal civilsamfundets opgaver defineres politisk, og hvorfor skal civilsamfundets opgaver styres fra Christiansborg.

Vi har inviteret civilsamfundsforsker, Lars Bo Kaspersen, til at gøre os klogere på civilsamfundet anno 2020. Han skal diskutere med Kristian Lausten, formand for Venstres Ungdom, Jette Gottlieb, MF, Enhedslisten og sekretariatschef i DFS, Carolina Magdalena Maier. 

Diskussionen styres af Valdemar Pustelnik, og du kan være med på Toga, men du kan også give din mening til kende i kommentarfeltet når vi sender live på Facebook.

Senere vil vi annoncere endnu et debatmøde i Folkemødeugen.

Tid og sted

Fredag d. 12. juni kl. 17.00-18.00 

Sted: Toga Vinstue, Store Kirkestræde 3, 1073 København - og Facebook!

Følg med på vores Facebookside når vi sender live fra Toga Vinstue i København!