Bliv en god fortæller og del dine historier med andre

Bliv en god fortæller og del dine historier med andre

Redaktionel dato: 7. april 2021

Sønderjylland Fortæller vil skal skabe møder mellem mennesker på tværs af grænselandet. Samarbejdet inviterer borgerne i området til at være deltagere eller fortælleværter.

Fem gang i maj og juni mødes 20 mennesker fra grænselandet på tværs af generationer til online fortællemøder. Det har fået betegnelsen Sønderjylland Fortæller.

Ved fortællemøderne deler deltagerne personlige fortællinger om afgørende øjeblikket i livet og om det liv, der leves i grænselandet.

Bag Sønderjylland Fortæller står Grænseforeningen og Danmark Fortæller (Dansk Folkeoplysnings Samråd og Nordic School of Arts and Health). Projektet får støtte fra Nordea Fonden.

Samarbejdet inviterer alle i området til at deltage. Det kræver ingen forudsætninger blot adgang til en computer/tablet med kamera og lyd. Se mere om tilmelding i boksen.

Deltag i fortællemøderne

Fortællemøderne foregår på Zoom kl. 16.30-18:00 på følgende datoer:

  • mandag 3. maj
  • mandag 10. maj
  • mandag 17. maj
  • mandag 24. maj
  • torsdag den 3. juni

Tilmelding og mere info: info@Nordicsah.com

Bliv fortællevært

Derudover har Sønderjylland Fortæller en særlig invitation til dem, der vil lære at være fortællevært. Tilbuddet ser sådan ud:

  • Lær at facilitere fysiske og virtuelle fortællemøder, hvor mennesker fra grænselandet deler personlige fortællinger om afgørende øjeblikke i livet, yndlingssteder i grænselandet o.a.
  • Som fortællevært på Sønderjylland Fortæller hjælper du med til at skabe møder mellem mennesker på tværs af grænselandet og udbrede personlige fortællinger om det liv der leves i grænseområdet.
  • Du bliver uddannet som fortællevært via et kursus d. 26. april kl. 16:30-18:00 samt ved at deltage som fortællevært på 5 online fortællemøder.

Tilmelding og mere info: info@Nordicsah.com

Mere om Danmark Fortæller

Danmark Fortæller har bragt mennesker sammen siden de første corona-restriktioner og lavet fortællemøder for Nørrebro Teater og Nationalmuseet.