DFS søger idérig kommunikationsstudent til SoMe og Folkemødet

DFS søger idérig kommunikationsstudent til SoMe og Folkemødet

Redaktionel dato: 21. februar 2024

Er du god til at skrive og skabe engagement på SoMe, og har du lyst til at arrangere events på Folkemødet? Så skal du søge jobbet som kommunikationsstudent hos Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS).

DFS er en paraply- og brancheorganisation for 38 folkeoplysende organisationer i Danmark. Tilsammen har vores medlemmer ca. 1,6 mio. deltagere årligt på højskolerne, i amatørteatrene, i aftenskolerne, hos idépolitiske foreninger som Dansk Kvindesamfund, Europabevægelsen og FN-forbundet – og mange andre steder i de folkeoplysende skoler og foreninger over hele landet.

DFS arbejder for at styrke disse folkeoplysende fællesskaber gennem interessevaretagelse, vidensformidling, partnerskaber og indspark i den offentlige debat.

Men vi vil gerne blive endnu bedre. Derfor har vi brug for dig, der kan skrive et LinkedIn-opslag, der får modtagerne til at like og dele. Dig, der kan designe en infografik, der flytter politikernes holdninger. Dig, der kan stable et folkemøde-event på benene, der sætter en dagsorden i pressen.

Lidt om dine arbejdsopgaver

 • Producere indhold til LinkedIn, Facebook og X
 • Skrive artikler til DFS’ hjemmeside og nyhedsbrev
 • Lave infografikker og billedredigering (gerne ved hjælp af AI)
 • Bidrage til planlægningen og afviklingen af DFS’ aktiviteter på Folkemødet
 • Bidrage til medieovervågning på blandt andet SoMe

Lidt om dine kompetencer

 • Har erfaring med at skabe synlighed og engagement på SoMe
 • Har erfaring med grafisk arbejde i Infogram, Canva eller lignende programmer
 • Har erfaring med planlægning og afholdelse af events
 • Tør byde ind med visionære idéer, der kan rykke vores kommunikation
 • Arbejder selvstændigt og overholder deadlines
 • Er i gang med en kommunikations- eller journalistisk uddannelse
 • …. vi forventer ikke, at du kan alt, men du skal have lyst til at lære nyt

Lidt om det, vi kan tilbyde

Vi tilbyder en spændende og udfordrende studenterstilling, hvor du får mulighed for at præge stillingen med afsæt i dine interesser og kompetencer. Du bliver en del af et lille sekretariat på 10 medarbejdere, som har kontor i Højskolernes Hus på Nytorv, centralt beliggende i København K. Vi arbejder tæt sammen på tværs af vores fagligheder med en uformel omgangstone. Vi værdsætter engagement, idérigdom og humor.

Arbejdstiden er 15 timer om ugen eller efter aftale. Der vil være mulighed for at justere din arbejdstid, så du også får tid til at passe dine studier. Du får adgang til PC, telefon og en kontorplads, og vi giver et bidrag til en fælles frokostordning. Lønnen er 142,5 kr. plus pension på 12 pct., som udbetales sammen med lønnen.

Fristet?

… så send din ansøgning og et CV til job@dfs.dk senest den 10. marts 2024. Vi afholder 1. samtaler i uge 11 og eventuelle 2. samtaler i uge 12. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Lisa Ioannou på li@dfs.dk eller 5080 8681. Opstart er den 1. april eller 1. maj 2024. Læs mere om DFS her: DFS - folkeoplysningens brancheorganisation.

*DFS ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi alle, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold, til at søge stillingen.