DFS er med på broen til fremtiden

DFS er med på broen til fremtiden

Redaktionel dato: 12. august 2020

Broen til Fremtiden er en alliance bestående af grønne og sociale bevægelser, faglige organisationer samt forskere, der arbejder for en socialt ansvarlig og grøn omstilling. I en video hilser Camilla Gregersen DFS velkommen i alliancen.

Se videoen

”Det er en alliance, der sammen kan sige: Nu skal der ske noget på det her felt”. Sådan præsenterer Camilla Gregersen Broen til fremtiden i denne video. Camilla Gregersen er formand for Dansk Magisterforening, og en af tre talspersoner for alliancen.

”Vi er utroligt glade for, at Dansk Folkeoplysnings Samråd nu også går med i alliancen,” siger hun videre.

Natacha Holst Hansen er udviklingskonsulent i DFS, hvor hun blandt andet arbejder med bæredygtighed. Hun siger:

”DFS kommer særligt til at arbejde sammen med den øvrige medlemskreds i Broen til Fremtiden om temaerne sundhed, uddannelse og forskning. Her vil vi fra et folkeoplysningsperspektiv bidrage til at udvikle ideer, handlingsplaner og aktiviteter, der kan skabe de forandringer, der er brug for. 

Vi glæder os til folde dette vigtige partnerskab ud. Resultatet bliver forhåbentligt, at DFS bidrager til at styrke alliancens målsætning, og at partnerskabet styrker DFS i at lykkes med vores strategi for bæredygtig folkeoplysning.”

Hvad er Broen til fremtiden?