Inspirerende webinarer i en mørk tid

Inspirerende webinarer i en mørk tid

Redaktionel dato: 4. januar 2022

Vintermørket og corona-nedlukningen ligger som en tung dyne over folkeoplysningen. Heldigvis udbyder FRISKOLERNE og Efterskolerne en lang række inspirerende webinarer om bl.a. klima, bæredygtighed og digitalisering, mens vi venter på genåbningen.

Under titlen "Myter, pubertet og Verdensmålene" behandler et af webinarerne seksualitet og reproduktiv sundhed.

Under titlen "Myter, pubertet og Verdensmålene" behandler et af webinarerne seksualitet og reproduktiv sundhed.

FRISKOLERNE og Efterskoleforeningen udbyder en række gratis webinarer for elever, lærere og andre interesserede i løbet af januar, februar og marts. Webinarerne er støttet af Europa-Nævnet og Dansk Folkeoplysnings Samråd.

Et af webinarer handler om klimakrisen, hvor sekretariatsleder for Demokrati i Europa Oplysningsforbundet, Rasmus Nørlem Sørensen, giver sit bud på, hvordan EU kan bidrage med løsninger.

Andre webinarer handler om FN's Verdensmål. Her vil oplægsholdere fra FN-Byen fortælle om FN-organisationernes arbejde med bæredygtig udvikling, og hvordan FN arbejder med seksualitet og reproduktiv sundhed.

Man kan også tilmelde sig et webinar om digitalisering og demokrati, hvor der både er fokus på ekkokamre og fake news, og hvad den digitale verden gør ved vores demokrati – på godt og ondt.

Udvalgte webinarer

Her kan du tilmelde dig inspirerende webinarer om bl.a. klima, verdensmål og digitalisering.

Webinarerne foregår via Zoom og kræver tilmelding senest dagen før afholdelsen.