Kom til jeopardy, tøjreparation, sang – og debatter
Folkeoplysningens Telt på Folkemødet

Kom til jeopardy, tøjreparation, sang – og debatter

Redaktionel dato: 11. maj 2022

16 vidt forskellige events, arrangeret af de folkeoplysende organisationer. Sådan lyder tilbuddet til Folkemødets deltagere i fire dage i juni.

Tre temaer dominerer de 16 arrangementer i Folkeoplysningens Telt i år. Det er den grønne bæredygtighed, sikkerhedspolitik samt demokrati og fællesskaber. Ovenikøbet er der mulighed for at være med til at debattere, om der findes en grøn forsvarspolitik.

Interessante oplæg, paneldeltagere med forskellige holdninger og debatter med publikum fylder i programmet, men der er også helt andre eventtyper: quiz, tøjreparation, smykkeværksted, jeopardy, sang, gåderum, demokrati-fitness og vores helt egen version af Monopolet.

Bag de 16 events står DFS’ medlemsorganisationer, nogle gange hver for sig og nogle gange i et samarbejde. Vi har Demokratigarage med som gæst, og DFS inviterer selv  til Maier og Monopolet, hvor sekretariatschef Carolina Magdalene Maier er vært for en samtale om demokratiske dilemmaer.

Du kan finde Folkeoplysningens Telt på Cirkuspladsen, lige over for Domen. Folkemødet foregår fra torsdag den 16. juni til søndag den 20. juni, og Folkeoplysningens Telt har åbent fra start til slut.

Program og placering

Her finder du det fulde og detaljerede program for Folkeoplysningen Telt - plus et kort, der viser teltets præcise placering.