Sekretariatschef takker af efter 23 år på posten

Sekretariatschef takker af efter 23 år på posten

Redaktionel dato: 25. juni 2024

Ejnar Bo Pedersen, sekretariatschef i Ungdomsskoleforeningen stopper ved årets udgang. Det sker efter 23 år på posten.

Ejnar Bo Pedersen stopper som sekretariatschef hos Ungdomsskoleforeningen, der er medlem af DFS. Ejnar Bo Pedersen sidder også i bestyrelsen i DFS.

Ejnar Bo Pedersen stopper som sekretariatschef hos Ungdomsskoleforeningen, der er medlem af DFS. Ejnar Bo Pedersen sidder også i bestyrelsen i DFS.

Efter 23 år i Ungdomsskoleforeningen har sekretariatschef, Ejnar Bo Pedersen, valgt at takke af som ved årets udgang. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Ungdomsskoleforeningen er medlem af Dansk Folkeoplysnings Samråd, og Ejnar Bo Pedersen sidder i DFS’ bestyrelse.

”Jeg har været så privilegeret at tjene ungdomsskolerne og skoleformen i snart 23 år. Ungdomsskolerne har en stor stjerne både fagligt og personligt hos mig, så selvom beslutningen om at afslutte mit årtier lange ansættelsesforhold har haft brug for lidt tilløb, så føles det helt rigtigt at sætte punktummet for mit arbejdsliv netop i ungdomsskoleregi,” siger Ejnar Bo Pedersen i en pressemeddelelse.

Sekretariatschefen lægger livet med fast arbejdsplads og mange arbejdstimer på hylden for at gøre plads til mere tid med familien, børnebørn, interesser og bestyrelsesarbejde, skriver Ungdomsskoleforeningen i pressemeddelelsen.

”På mange måder befinder Ungdomsskoleforeningen sig på et godt sted med fortsat fuldt medlemskab blandt alle landets ungdomsskoler, en stærk stemme og indflydelse i den politiske dialog og med mange gode initiativer og projekter både i drift og i proces. Vi står dog også overfor mulige store ændringer på uddannelsesområdet med et folkeskoleudspil, en ny ungdomsuddannelse og implementeringen af initiativer foran ledt af Reformkommissionens anbefalinger. Det er derfor på mange måder oplagt at overdrage stafetten. Personligt giver det mig også plads til at nyde de private aspekter af mit liv endnu mere om end jeg stadig gerne vil udfordres fagligt og stå til rådighed for eksempelvis bestyrelsesarbejde eller lignende,” fortsætter han.

Stillingen som sekretariatschef i Ungdomsskoleforeningen slås op den 1. juli med ønsket tiltrædelse 1. november.