Søg tilskud til oplysning om EU

Søg tilskud til oplysning om EU

Redaktionel dato: 17. september 2020

Vil I gerne være med til at sætte dagsordenen for EU’s fremtid, eller har I en idé til at gøre viden om EU vedkommende? Der er frist den 9. oktober for ansøgninger til Europa-Nævnets Pulje C.

Europa-Nævnet tager nu imod ansøgninger til nævnets Pulje C. Alle kan få projekttilskud – både private personer, organisationer, institutioner og virksomheder. Både små enkeltmandsaktiviteter og store professionelle projekter kan få tilskud.

Alt om EU og Europarådet

Aktiviteterne skal have hovedfokus på at oplyse eller skabe debat om det politiske samarbejde i EU og Europarådet.

Tilskuddet kan f.eks. bruges til at holde møder og konferencer, udarbejde oplysnings- og undervisningsmateriale, producere tv- og radioprogrammer eller programmer til internettet. Annoncering i forbindelse med projektaktiviteterne støttes også, da aktiviteterne skal være offentlige og gratis.

Europa-Nævnet støtter gerne projekter og aktiviteter, som kan forklare og synliggøre, hvad EU betyder for den enkelte borger og for indretningen af vores samfund. Projekter, der kan skabe engagement og bidrage til den enkeltes stillingtagen til det europæiske politiske fællesskab, er efterspurgt.

Praktisk

Ansøgningsfristen er 9. oktober 2020 kl. 12.00.

På Europa-Nævnets hjemmeside og Facebookside er der mere information, ansøgningsskema og nyt om støttede aktiviteter.