Thure Lindhardt x DFS: Vi skal fejre folkeoplysningens ildsjæle

Thure Lindhardt x DFS: Vi skal fejre folkeoplysningens ildsjæle

Redaktionel dato: 24. maj 2023

”Grib chancen og indstil din kandidat”. Det er budskabet fra skuespiller Thure Lindhardt, der er ambassadør for Folkeoplysningens Pris 2023.

OBS. Acceptér alle cookies for videovisning

Af Frederik Thorkild Bjerglund Madirazza

”Folkeoplysningen sker ikke af sig selv. Hver dag sidder der mennesker, der bruger tid og lidenskab på at udvikle nye og ekstraordinære fællesskaber til glæde for hele folket. Og de ildsjæle – de skal fejres.”

Sådan italesætter skuespiller Thure Lindhardt menneskene bag de folkeoplysende aktiviteter i en ny kampagnevideo om ’Folkeoplysningens Pris 2023’, som du kan se ovenfor.

Indstil din favorit

DFS uddeler Folkeoplysningens Pris til en forening, organisation eller borger, der har igangsat et ekstraordinært folkeoplysende initiativ, der med stor gennemslagskraft har udviklet folkeoplysningen og skabt nye fællesskaber.

Med prisen følger 10.000 kr., der er øremærket til, at vinderen kan udbrede det folkeoplysende initiativ.

Du kan stadig nå at indstille din kandidat frem til indstillingsfristen den 18. juni.

Indstil din kandidat her

Vær med til prisoverrækkelsen i Aarhus

Vinderen bliver afsløret og får overrakt prisen til ’Folkeoplysningens Dag’, som DFS afholder for anden gang den 12. oktober 2023 i Kulturhus Bunkeren i Aarhus.

Her bringer vi folkeoplysende aktører sammen fra hele landet og inspirerer hinanden til at udvikle folkeoplysningen. I løbet af dagen vil der være rig mulighed for at styrke dit netværk i den folkeoplysende familie og blive klogere på folkeoplysningens fremtid.

Info om Folkeoplysningens Dag