UDSKUDT
DFS' medlemskonference 2022

UDSKUDT

Redaktionel dato: 2. november 2021

I lyset af de nye restriktioner og usikkerheden vedrørende starten af det nye år har i valgt at udskyde medlemskonferencen til et senere tidspunkt.

Hvad betyder bæredygtighed for Københavns kultur og fritidsliv? Og hvilken rolle kan folkeoplysningen spille? Det fortæller Esben Danielsen om på DFS' Medlemskonference til februar næste år med titlen ”Bæredygtighed i praksis”.

Esben Danielsen

Esben Danielsen

Esben Danielsen er fagdirektør i Københavns kultur- og fritidsforvaltning. Han har også en fortid som leder af Roskilde Festivalen og som direktør i Lokale- og Anlægsfonden.

Esben Danielsen er en af de oplægsholdere, som skal inspirere deltagerne i DFS’ medlemskonference den 9.-10. februar 2022. Andre oplægsholdere vil blive offentliggjort i den kommende tid.

Tilbage efter to års pause

Med få afstikkere til andre lokaliteter har DFS i mange år inviteret til medlemskonference på KolleKolle. Efter to år, hvor corona gjorde det umuligt, er vi tilbage igen på KolleKolle.

Tiden er inde til at omsætte snak og gode intentioner til konkrete handlinger. Derfor sætter medlemskonferencen i 2022 fokus på bæredygtig praksis, herunder folkeoplysningens bidrag til at engagere, involvere og sætte skub i den bæredygtige udvikling af vores samfund.

I løbet af konferencen skal vi dykke ned i centrale tematikker som bæredygtighedsbegrebet rummer, bl.a. de sociale, demokratiske og klimamæssige aspekter. Vi skal debattere, hvordan folkeoplysende skoler og foreninger kan rykke på den dagsorden.

Vi skal også høre om, hvordan folkeoplysningen på forskelligvis arbejder med projekter, der har bæredygtighed som omdrejningspunkt. Det kommer til at handle om:

  • engagement af unge, der ønsker turbo på bæredygtige forandringer
  • arbejdet med at skabe adgang for flere til lokale foreningsfællesskaber
  • hvordan flere kan få lyst til at tage grønnere valg i hverdagen

Konferencen kommer til at byde på skarpe oplæg, involverende debatter, en ærlig opsang og ikke mindst muligheden for at vidensdele og netværke på tværs af de folkeoplysende foreninger og skoleformer.

Her er det foreløbige program - programmet opdateres løbende.

Praktisk

Deltagere: Konferencen er for ansatte og frivillige i DFS' medlemsorganisationer (ordinære og associerede).”

Tid: Onsdag d. 9. februar kl. 12 - torsdag d. 10. februar kl. 14.

Sted: Konferencen afholdes på KolleKolle Konferencehotel, Frederiksborgvej 105 i Værløse.

Pris

  • Ved tilmelding senest 19. december: 1600 kr.
  • Ved tilmelding efter 19. december: 2000 kr.

Prisen inkluderer konferenceprogram, hotelværelse inkl. forplejning, herunder middag om aftenen.