Ny pulje til tabte indtægter

Ny pulje til tabte indtægter

Redaktionel dato: 9. februar 2022

Folketinget har vedtaget en pulje, som blandt andet kan søges af lokale foreninger under det amatørkulturelle og frivilligt kulturelle område.

Der åbner inden længe en ny kompensationspulje – denne gang til kompensation for tabte indtægter fra aflyste arrangementer i perioden 19. december 2021 til og med 15. januar 2022. Det er værd at bemærke, at der er i denne kompensationspulje desværre ikke som tidligere kan søges til afholdte udgifter i perioden.

Puljen åbner forventeligt i slutningen af februar, og der meldes snarest muligt mere ud omkring ansøgningsfrist, retningslinjer, osv. her i nyhedsbrevet.

Puljen udbydes af Dansk Ungdoms Fællesråd og kan søges af lokale foreninger under det amatørkulturelle og frivilligt kulturelle område; f.eks. kor, orkestre, scener eller grupper. Det gælder også mindre, lokale foreninger, medlemmer og sammenslutninger under Amatørernes Kunst & Kultur Samråd, Dansk Folkeoplysnings Samråd og Det Frivillige Kulturelle Samråd, samt øvrige lokale frivillige foreninger med tilsvarende kulturelle aktiviteter, som har en årlig omsætning på maksimalt 1 mio. kr.

Vi informerer yderligere, når der er åbnet for ansøgninger.