4,4 mio. kr. til oplysning om EU

4,4 mio. kr. til oplysning om EU

Redaktionel dato: 6. september 2022

Det kan være et enkelt arrangement eller en kampagne, stort eller småt. Bare det handler om EU eller Europarådet. Der er 4,4 mio. kr. i Europa-Nævnets Pulje C i 2023.

Alle kan få projekttilskud – både private personer, organisationer, institutioner og virksomheder. Både små enkeltmandsaktiviteter og store professionelle projekter kan få tilskud.

Der er 4,4 millioner kroner i puljen i 2023. Betingelsen for at få tilskud er, at aktiviteterne skal oplyse eller skabe debat om det politiske samarbejde i EU og Europarådet.

Tilskuddet kan f.eks. bruges til at holde møder og konferencer, udarbejde oplysnings- og undervisningsmateriale, producere tv- og radioprogrammer eller indslag på internettet. Annoncering i forbindelse med projektaktiviteterne støttes også, da aktiviteterne skal være offentlige og gratis.

Europa-Nævnet støtter gerne projekter og aktiviteter, som kan forklare og synliggøre, hvad EU betyder for den enkelte borger og for indretningen af vores samfund. Projekter, der kan skabe engagement og bidrage til den enkeltes stillingtagen til det europæiske politiske fællesskab, er efterspurgt.

Praktisk info

Ansøgningsfristen er 5. oktober 2022 kl. 14.00.

Mere om puljen plus ansøgning via linket nedenfor.

Spørgsmål rettes til europanaevnet@slks.dk eller 33 73 33 93.