Vi søger studentermedarbejder til Dansk Folkeoplysnings Samråds Kommunikationsafdeling

Vi søger studentermedarbejder til Dansk Folkeoplysnings Samråds Kommunikationsafdeling

Redaktionel dato: 11. juli 2023

Vi søger en studentermedarbejder, der har forkærlighed for sociale medier, og som mestrer det indbydende grafiske og visuelle udtryk og kan formidle de gode historier om folkeoplysning og civilsamfund.

Tag med os på en kommunikationsrejse som vores nye studentermedarbejder i kommunikationsafdelingen! Hvis du har en forkærlighed for sociale medier og har fingeren på pulsen, når det kommer til de nyeste metoder til at skabe engagement, så er det dig, vi har brug for til at forvandle vores sociale medieplatforme fra deres nuværende tilstand og bringe dem til et helt nyt niveau.

Vi leder efter en kreativ studentermedarbejder, der kan forvandle ideer til klare budskaber. Hvis likes, engagement og kommunikationsflow er noget, du ikke kan få nok af, er du den rette til at hjælpe os med at sprede den gode historie om værdien af folkeoplysning.

I kommunikationsafdelingen søger vi en studentermedarbejder, der mestrer det indbydende grafiske og visuelle udtryk og kan formidle de gode historier inden for folkeoplysning og civilsamfundet. Din evne til at arbejde struktureret og analytisk vil være en afgørende faktor for at skabe effektive strategier på sociale medier. Og selvfølgelig er du opdateret med de seneste udviklinger og tendenser inden for sociale medier.

Hvis du også har en passion for at skrive og kan skære et budskab til, er det et stort plus! Vi ville elske, hvis du kan kombinere ord med visuel æstetik for at skabe indhold, der får budskaberne ud at flyve.

Hvem er vi?

Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS) er brancheorganisation for 38 folkeoplysende foreninger og organisationer i Danmark. Vi arbejder med interessevaretagelse for vores medlemmer, og med indsatser, der fremmer folkeoplysningens vilkår og arbejde. Det betyder, at vi beskæftiger os med en lang række emner, såsom livslang læring, bæredygtighed og mental sundhed i samarbejde med vores medlemsorganisationer.

Du bliver en del af et lille sekretariat på 8 medarbejdere, som arbejder i Højskolernes Hus på Nytorv, der ligger centralt i København K. Vi arbejder alle tæt sammen på tværs af vores fagligheder, og har en uformel omgangstone med hinanden. Vi værdsætter engagement, iderigdom og humor.

Hos DFS får du:

 • Et hyggeligt og uformelt arbejdsmiljø i hjertet af København
 • Et spændende felt indenfor folkeoplysning og foreningsliv med politisk bevågenhed
 • Rig mulighed for både faglig og personlig udvikling

Vi tilbyder en spændende og udfordrende studenterstilling, hvor du kan udfolde dine kompetencer og være en del af et lille, dynamisk team. Så skynd dig at sende os din ansøgning, hvor du viser os, hvorfor netop du er den perfekte kandidat til denne rolle! Vi tilbyder fleksible og attraktive ansættelsesvilkår, så du også har tid til at passe dine studier. Men vi ser helst, at du kan være til stede mandag eller tirsdag. Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen, eller efter aftale.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at

 • Planlægge og producere tekst/grafisk content til SoMe, vores hjemmeside eller kampagnearbejde
 • Arbejde i InDesign, Photoshop, Infogram, eller lignende programmer
 • Skrive indlæg og artikler til DFS’ Nyhedsbrev og evt. foretage interviews
 • Deltage i den strategiske udvikling af vores kommunikationsarbejde som helhed
 • Understøtte arbejdet med at fremme folkeoplysning på tværs af hele sekretariatet.

Vi søger dig, der

 • Har flair for eller erfaring med SoMe, hvor målet er at øge synlighed og engagement.
 • Er i gang med en kommunikations-/ eller journalistisk uddannelse, og er på et sted i din uddannelse, der betyder, du kan blive hos os et par år.
 • Byder ind med gode og nye ideer, samtidig med at du arbejder struktureret og har overblik
 • Kan arbejde selvstændigt, og tage egne initiativer og overholdes deadlines
 • Har lyst til at bidrage til udviklingen af sekretariatet både fagligt og socialt
 • Har kendskab til folkeoplysning og foreningsliv; måske har du gået på højskole eller på anden vis er engageret i foreningslivet i Danmark.

Ansættelse

Vi har brug for, at du kan starte d. 1. september 2023.

Send din ansøgning og et CV til job@dfs.dk. Vi afholder jobsamtaler i slutningen af uge 33. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt gerne Souschef i DFS, Natacha Holst Hansen på nah@dfs.dk eller 33260378.

Vi glæder os til at høre fra dig og blive inspireret af din kreativitet og ekspertise inden for sociale medier.

Frist for indsendelse af ansøgningen er tirsdag d. 8. august 2023.