Folkeoplysningens Dag

Folkeoplysningens Dag

Indholdsfortegnelse

Sofie Nymand Ammundsen
Kontaktoplysninger

Sofie Nymand Ammundsen

Analysekonsulent

Hils på Sofie

Email: sna@dfs.dk

Telefon: 33260372

Karin Bylov Larsen
Kontaktoplysninger

Karin Bylov Larsen

Administrativ medarbejder 

Hils på Karin

Email: kbl@dfs.dk

Telefon: 33260379

Redaktionel dato: 10. april 2024

DFS inviterer hvert år til 'Folkeoplysningens Dag' i oktober. Her bringer vi folkeoplysende aktører sammen fra hele landet og inspirerer hinanden til at udvikle folkeoplysningen.

I 2023 blev dagen afholdt i Kulturhus Bunkeren i Aarhus under temaet ’Handlemod og partnerskaber’. Her kunne deltagerne bl.a. møde:

  • Olav Hesseldahl, direktør hos Det Politiske Akademi og Grundlovsfesten.

  • Jesper Mørk Hovgaard, adm. direktør og partner hos Partnerskabshuset Krydsfelt.

  • Torben Stenstrup, formand for DOF og forfatter til 'Den attraktive forening'.

Som afslutning på dagen uddelte vi for andet år i træk 'Folkeoplysningens Pris'. Prisen belønner et ekstraordinært folkeoplysende initiativ, der med stor gennemslagskraft har udviklet folkeoplysningen og skabt nye fællesskaber.

Hold øje her på siden, i DFS' nyhedsbrev og på DFS' sociale medier, hvor vi løbende kommunikerer om Folkeoplysningens Dag 2024. 

Det var været en spændende dag. Det var interessant at høre oplægsholdernes input til, hvordan man kan komme i gang med at lave partnerskaber, og hvordan man også sikrer sig, at det bliver et ligeværdigt samarbejde. Begge parter skal have noget ud af det, så det ikke kun er den enes interesser, der varetages.

Deltager til Folkeoplysningens Dag 2023

Det at få mulighed for at mingle og networke med folk, som alle sammen arbejder indenfor samme paraply, men på vidt forskellige måder, det har været super givende.

Deltager til Folkeoplysningens Dag 2023