Hils på Julie
Ansatte i DFS

Hils på Julie

Redaktionel dato: 13. februar 2023

Hej, jeg hedder Julie, og jeg arbejder som studentermedarbejder i Dansk Folkeoplysnings Samråd, DFS. Her er jeg tilknyttet afdelingen for Politik og Udvikling.

Jeg tror på, at stærke folkeoplysende fællesskaber kan være med til at ændre samfundet til det bedre og gøre os alle sammen bedre rustet til de samfundsudfordringer, som vi står overfor.

Det kan være udfordringer med stigende mistrivsel, klimakrisen eller uligheden mellem land og by. Folkeoplysningen kan være den sammenhængskraft og det handlingsfællesskab, vi har brug for, og derfor synes jeg mit arbejde er meget meningsfuldt!

Når jeg ikke er på arbejde i DFS, læser jeg socialvidenskab på RUC. Derudover er jeg meget aktiv i studenterpolitik og i den offentlige debat om studerendes vilkår, da jeg mener, at det er vigtigt at engagere sig der, hvor man er i livet.

I min fritid er jeg sammen med mine venner, hvor vi bruger alle de fede tilbud, som København har at byde på. Men jeg nyder også at trække mig tilbage med en god bog i min (næsten) helt lyserøde lejlighed i Sydhavnen.

Jeg kan kontaktes på jl@dfs.dk.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.