UDSKUDT: Vil du have en opsang af Anna Thygesen?

UDSKUDT: Vil du have en opsang af Anna Thygesen?

Redaktionel dato: 8. december 2021

I lyset af de nye restriktioner og usikkerheden vedrørende starten af det nye år har i valgt at udskyde medlemskonferencen til et senere tidspunkt.

Anna Thygesen er ikke den, der lægger fingrene imellem – heller ikke når hun giver deltagerne i DFS’ medlemskonference en opsang. Det er snart sidste chance for at melde sig til konferencen om bæredygtighed i praksis til en billig early-bird pris.

”Dyrby, hvor dum tror du, at jeg er? Det vil jeg fandeme ikke finde mig i.” I den seneste tid har det mest handlet om MeToo, når vi er stødt på Anna Thygesen. Hun har bidraget med personlige oplevelser, inkl. navne, og her slipper man ikke afsted med bortforklaringer og flyverskjul.

Så må vi se, hvor hårdt Anna Thygesen går til folkeoplysningen, når hun giver os en opsang på DFS’ medlemskonference i februar. Opsangen skal handle om, hvordan vi kan overbevise andre end os selv om folkeoplysningens samfundsmæssige relevans.

Det bliver alt andet end et indforstået medløb. Med sine mange års erfaring fra erhvervslivet og kommunikationsbranchen, kommer Anna Thygesen med det blik udefra, som vi nogle gange mangler.

Bæredygtighed i praksis

Medlemskonferencens hovedfokus er bæredygtig praksis, herunder folkeoplysningens bidrag til at engagere, involvere og sætte skub i den bæredygtige udvikling af vores samfund.

I løbet af konferencen skal vi dykke ned i centrale tematikker som bæredygtighedsbegrebet rummer, bl.a. de sociale, demokratiske og klimamæssige aspekter. Vi skal debattere, hvordan folkeoplysende skoler og foreninger kan rykke på den dagsorden.

Vi skal også høre om, hvordan folkeoplysningen på forskelligvis arbejder med projekter, der har bæredygtighed som omdrejningspunkt. Det kommer til at handle om:

  • engagement af unge, der ønsker turbo på bæredygtige forandringer
  • arbejdet med at skabe adgang for flere til lokale foreningsfællesskaber
  • hvordan flere kan få lyst til at tage grønnere valg i hverdagen

Praktisk

Deltagere: Konferencen er for ansatte og frivillige i DFS' medlemsorganisationer (ordinære og associerede).”

Tid: Onsdag d. 9. februar kl. 12 - torsdag d. 10. februar kl. 14.

Sted: Konferencen afholdes på KolleKolle Konferencehotel, Frederiksborgvej 105 i Værløse.

Pris

  • Ved tilmelding senest 19. december: 1600 kr.
  • Ved tilmelding efter 19. december: 2000 kr.

Prisen inkluderer konferenceprogram, hotelværelse inkl. forplejning, herunder middag om aftenen.