Hils på Eva
Ansatte i DFS

Hils på Eva

Redaktionel dato: 18. september 2023

”Jeg hedder Eva, jeg er 32 år, og jeg er ny studentermedarbejder i DFS. Til daglig læser jeg Politisk kommunikation og Ledelse på CBS. 

Før jeg besluttede mig for at studere, brugte jeg en del tid på at arbejde som alt lige fra ’syngende tjener’ og butiksassistent til skolefotograf og freelance-designer og -makeupartist. Så selvom jeg er lidt ældre end den typiske studentermedarbejder, så føler jeg, at jeg har nogle andre ting med i min rygsæk, som jeg kan bruge i mit arbejde med kommunikation i DFS – og senere i livet.  

Jeg glæder mig til at kommunikere om, hvor fedt det er at være en del af folkeoplysende aktiviteter. Jeg er selv vokset op i foreningslivet med to forældre, som begge var trampolininstruktører, og i dag er jeg formand og instruktør i den samme forening. 

Tidligere i mit liv har jeg også gået på efterskole og højskole, hvor jeg oplevede det fantastiske fællesskab, der dannede rammen om min personlige og faglige udvikling. Og så har jeg også undervist på en aftenskole i solosang og barn/voksen-gymnastik. 

I min fritid elsker jeg kaste mig ud i nye kreative projekter. Det kan være alt lige fra at skrive til at gå en lang tur med mit kamera eller udforske et nyt tegneprogram. Henover sommeren gav jeg mig fx i kast med at illustrere en børnehistorie. Det viste sig at være et kæmpe projekt, som har givet mig en masse sjove udfordringer. 

Når jeg har brug for at lave noget andet, kan jeg godt lide at gå – gerne sammen med mine forældres hund. Den er altid er parat til at holde mig ved selskab. 

Jeg ser frem til at møde jer.”